Akijeva mama: Zadavila bih Zoricu Markovic

Pevačica Zorica Marković ne samo da je iznervirala učesnike rijalitija “Farma”, već su na njeno ponašanje kivni i članovi porodice ostalih ukućana imanja u Lisoviću. Mama Andrije Markovića Vesna, ogorčena je na pevačicu, a kako je u intervjuu za “Alo!” rekla, da se nalazi na mestu svog sina pevačicu bi zadavila svojim rukama.

462835-09

 

– Kakvog Akija vidite tamo, on je takav i privatno. Eto Zorica ga pljulje i pljuje, a on ćuti. Ona baba može da mu bude i nije mi jasno kako može tako da se ponaša. Ja da sam na njegovom mestu, ja bih je zadavila, pa nek mi je 19 godina, zadavila bih je. Ono je strašno. Jako sam kivna na sve. Moj Aki je doktor u ponašanju za Zoricu Marković.

Pa i Dule i Radojka, koji su ljudi sa sela se bolje ponašaju od njih. Jako mi je teško i ljuta sam. Kakvi su to ljudi? Bruka i sramota. Svaka druga reč im je vulgarna. Užasno mi je i kad pričam o tome, evo i sada mi glas drhti. Ja najbolje znam kakvo je moje dete i kao majka ne mogu da se ne nerviram. Ja ne znam kako ću izdržati ako on ostane tamo, ovo tamo je zlo. Ja nisam bila za to da on ide tamo, ali mu nisam branila jer znam koliko mu to znači.

On je na početku svoje karijere – drhtavim glasom nam je pričala Vesna o učešću svog sina u rijalitiju “Farma”. Iako podržava Akija, Markovićeva se nervira oko njegovog učešća, svakodnevno je boli glava, što ne bi smelo da se dešava jer je nedavno operisala izraslinnu na mozgu, a čekaju je još dve operacije, za koje njen sin ne zna.
– Nisam baš najbolje. Nerviram se. Ovo je strašno. Ja sam imala jednu operaciju i čekaju me još dve. Aki je znao za jednu, ali za drugu ne zna i ne želim da mu kažu. Neću da se on tamo brine. On je i ušao na “Farmu” pokunjen zbog mene. Ja sam ga gledala, znam da je bio zbog toga tužan, tako da je bolje da ne zna šta se dešava.
Ja sam imala moždani udar, delimično se oporavljam. Ja ne smem da se nerviram, ali kako da to ne činim, kad vidim šta se tamo sve dešava. Ja već dva dana pokušavam da ne gledam “Farmu”, pijem lekove za smirenje jer me boli glava, a ne sme da me boli. Svakako da mi škodi to nerviranje – objasnila nam je svoje trenutno stanje Vesna Marković.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply