Aleksandra Bursac: Rada mi nije dozvolila da pevam na Farmi

Otpevala sam tri i po pesme. Bila sam tamo kao ukras. Svako radi onako kako misli. Bila sam sa koleginicom, sat i po vremena je pevala, rekla je Aleksandra

rada-manojlovic-nis-1360620139-265403

 

Mlada Zvezda Granda Aleksandra Bursać požalila se u jednoj emisiji da je Rada Manojlović mnogo više pevala od nje kada su gostovale na nedavnoj žurki na Farmi.

“Otpevala sam tri i po pesme. Bila sam tamo kao ukras. Svako radi onako kako misli. Bila sam sa koleginicom, sat i po vremena je pevala”, prokomentarisala je Aleksandra Bursać svoje gostovanje na žurki na Farmi.

“Ja sam želela da pevam. Farmeri su me molili i pitali. Nisam ispunila neke njihove želje i krivo mi je zbog toga, ali nije do mene bilo. Kolegijalnost je zakazala malo”, dodala je mlada pevačica iz „Zvezda Granda“.

Aleksandra je na žurku na Farmu ušla zajedno sa Radmilom Manojlović i ko je pratio tada ovaj rijaliti, poznato mu je da je tada Rada napravila odličnu atmosferu na imanju u Lisoviću i da su joj sve vreme tražili da baš ona peva naručene pesme.

Kako Pulsonline saznaje, kako je ko pevao na Farmi raspoređivala je glavna urednica Pinka Milica Mitrović i svi oni su pevali po tom rasporedu.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply