Bojan Tomovic ulazi na Farmu

On bi imao zadatak da izazove reakciju Jelene, s kojom je pre nekoliko godina bio u tajnoj vezi

pevac-bojan-tomovic-pevacica-jelena-jovanovic-1381788453-381227

 

Oživljava plamen stare ljubavi!
Popularni crnogorski pevač Bojan Tomović uskoro bi trebalo da postane jedan od učesnika rijalitija „Farma“ jer se na imanju u Lisoviću nalazi njegova bivša devojka, pevačica Jelena Jovanović. 

Bili u tajnoj vezi

Kako saznajemo od naših izvora, Bojan bi imao zadatak da izazove reakciju Jelene, s kojom je pre nekoliko godina bio u tajnoj vezi.
– Svašta bi se tu dešavalo kad bi Jelena videla Bojana na imanju. Strasti su u vreme njihovog zabavljanja bile baš jake, tako da će se i sad rasplamsati ako Tomović bude ušao. A velika je verovatnoća da bi se i svađali, pošto su ga u vreme kad je bio s Jelenom mediji povezivali s Milenom Ćeranić, Jovanom Pajić i Tanjom Savić – tvrdi Kurirov izvor.

Imao problema

Kako bismo čuli šta će nam na sve to reći raspevani Đetić, pozvali smo ga za komentar.
– Upravo sam napustio snimanje emisije „Luda kuća“, gde su mi namestili krajnje odvratnu skrivenu kameru, pa se dogovaram s advokatom da tražim zabranu emitovanja. Oprostite, ali zaista ne mogu da pričam o „Farmi“ – rekao nam je Bojan, koji je pre nekoliko godina takođe imao problem u emisiji Lee Kiš, u kojoj se posvađao s voditeljkom i izašao iz studija.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply