Cemo: Danijel ce imati seks sa Jovanom na Farmi

Ljubav koja se rasplamsava na imanju u Lisovićima između Jovane Nikolić i Danijela Alibabića mogla bi da, ukoliko se pevač bude pitao, kulminira seksom pred kamerama, tvrdi pevač Ćemo, njegov veliki prijatelj.

436473-09

 

 

– Jovana je lepa i atraktivna devojka, tako da nije čudo što se svidela Danijelu. On je mlad momak i iako izgleda stidljivo, uopšte nije takav, te nije isključeno da dođe do seksa između njega i Jovane. Naravno, on će uvek biti džentlmen i neće forsirati da se nešto desi ukoliko ona to ne želi.

No, videćemo kako će se stvari odvijati, te ukoliko oboje to budu želeli, možda i vidimo seks pred kamerama – izjavio je Ćemo za dnevni list „Alo!“ nakon što je tokom noći između subote i nedelje u direktnom prenosu video da su pali prvi poljupci između Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, koji su noć proveli u istom krevetu.

Romansa je počela u petak uveče, na žurki. Pevač i manekenka su se zbližili nakon veoma izazovnog plesa, što je očigledno uticalo na njihove emocije, te su pali i prvi poljupci između njih dvoje. Kako je sam rekao, Danijel je ceo dan razmišljao da li da dođe kod Jovane u krevet, a na taj korak ga je podstakao Filip, koji ga je odveo do manekenkinog ležaja. Pevač joj se uvukao u posteljinu, a nakon nekoliko poljubaca, manekenki je rekao: „Lepotice moja“.

– Nećemo nikoga da kopiramo. Bićemo autentični – rekla mu je Jovana, verovatno misleći na Filipa i Staniju, koji su nekoliko dana pre njih shvatili da su zaljubljeni jedno u drugo. Danijel i Jovana su potom jedno drugom uputili još nekoliko komplimenata, a zatim su utonuli u san.

436506-13

 

Podsećanja radi, Ćemo i Danijel su veliki prijatelji i poznaju se već nekoliko godina, a „Alo!“ ih je nedavno uslikao u zajedničkom šopingu, te ukoliko su pevačeve tvrdnje zaista tačne, uskoro ćemo videti i seks na imanju u Lisovićima.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply