Cupo izbacen sa Farme

Na imanja u Lisoviće, pošto je izbačen Čupo, stigao je dečko Jelene Jovanović Japa, koji ima zadatak da zadobije Simonidino poverenje

cupo-kalac-1382307548-359577

 

Pevač Čupo je napustio imanje u Lisoviću. On je imao najmanji broj glasova i osvojio je 16,21 odsto glasova.

Sloba je imao 47,70 odsto, Sara 36,10 odsto samo na osnovu glasova publike pošto nijedan farmer nije želeo da uči za kviz znanja.

Podsetimo, Sara je bila direktno nominovana, dok je publika izabrala Čupu, a farmeri su Slobi dali najviše štapića jer je insistirao da ide kući.

O svemu što mu se desilo u petak i tome kako mu je Edin pomogao, a zatim produkcija zbrinula u rekordnom roku, večeras će uživo u emisiji “Farma izbacivanje” pričati Igor.

Podsetimo, prošle nedelje Farmu je napustio Marko Vanila koji je postavio Lepog Miću za slugu.

00.00 – Jelena Golubović i Čupo Kalač, koji su prvi na farmi započeli svoju vezu, više nisu zajedno posle  i dok Čupo ostavlja mogućnost da postoji mogućnost da obnove vezu posle rijalitija, Jelena je rekla da pevač nije loš čovek, ali da je neotesan. “Zakačila me je rukom kada smo se raspravljali, ne krivim je možda sam je uvredio. Ja nisam stipsta Možda je cura imala problema u detinstvu. Ljubav nema granica, možda se vratim da živim u Crnu Goru ili Sarajevo, možda postoji šansa da budemo u vezi”, rekao je Čupo.

“Rodile su se prave emocijem. Ne mislim da je loš čovek nego je neotesano drvo, a meni ne pada napamet da ga u 40. godini menjam”, rekla je Jelena.

Izvor: Kurir

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply