Danijel i Jovana imaju krizu u vezi

Jovana mi je rekla “Idi tamo gde ti je lepše”! Pa ja stvarno ne razumem zašto je to toliki problem da se družim sa vama dvoma, žalio se pevač Staniji

danijel-stanija-farma-1368296434-308721

Danijel i Stanija su iskoristili lepo vreme da se malo sunčaju, ali i da popričaju o njegovom odnosu sa Jovanom.

Pevač se žalio jer ga Jovana ignoriše, a on ne želi da trči za njom. Podsetimo, Jovana Danijelu pravi problem jer se on druži sa Stanijom i Filipom.

“Jovana mi je rekla “Idi tamo gde ti je lepše”! Pa ja stvarno ne razumem zašto je to toliki problem da se družim sa vama dvoma?”, žalio se Danijel i nastavio “Mi se sada zbog sitnice ponašamo kao stranci. Meni je stalo do nje i shvatio sam da želim da budemo zajedno i kada izađemo.”, rekao je Danijel, a Stanija mu je rekla da mora da ide kod Jovane i da lepo razgovaraju.

Jovana je napravila problem jer je Danijel u dobrim odnosima sa Stanijom i Filipom, kako je rekao, od samog početka. On ne želi više da “trči” za njom dok se ona krije kod Saške Karan.

“Ja nikad ne bih prišao devojci i gazio svoje principe da mi ti nisi rekla, nisam takav, a pogotovo kad znam da sam u pravu.”, završio je priču Danijel.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply