Duelisti Tuta i Dzidza

Duelisti su Tuta i Džidža i oni će se u nedelju uveče boriti u areni

dzidza-tuta-1384029310-394771

 

Duelisti su Tuta i Džidža. Tuta je dobio najviše štapića farmera, dok je Džidža dobila najmanji broj glasova publike.

Suzana Perović, ovonedeljna gazdarica, za ženskog slugu izabrala je Mis Svetlanu, a za muškog Japu, jer je očekivala da će se Svetlana dobro snaći na pijaci, dok je za Tutu rekla da je zanimljiv i da je sigurna da se neće ljutiti.

Večeras će prvog duelistu izabrati farmeri, dok će publika slanjem SMS glasova izabrati drugog duelistu.

21.19 – Prvi duelista je Tuta.

“Nisam iznenađen. Znam da je Ceca dobar čovek i bilo bi čudno da je drugačije, ovo je sasvim očekivano. Nije da mi se ide kuči baš, ali i mogao bih. Imam mnogo stvari koje treba da obavim, postoje neki projekti i poslovi koje smo započeli ovde, ali znate šta se desilo. Imam dosta posla i zbog toga ne bi bilo loše da izađem. Neću učiti ništa, pa da vidim koliko ću glasova dobiti”, rekao je Tuta.

Ceca je rekla da su i njoj farmeri dragi i zahvalila im se što joj nisu dali štapiće.

21.06 – Farmeri dele štapiće.

Sara je dala štapić Tuti, jer je Ceca od početka tu i mnogo joj je draga. Ekrem “Dajem štapić Ceci jer je i ona dala meni”. Ivan je dao štapić Tuti “Mrzi me da pričam”. Marijana je dala štapić Tuti. romana “Izvinite sad sam se probudila i zaboravila šta sam htela da kažem. Štapić dajem Tuti, jer mi je Ceca od početka draga”.

Zorica “Baš mi je teško da se odlučim. Cecu znam dugo, bila mi je gost u spotu, Tutu dugo poznajem. Ceca je bila u zabludi i povredila me jedna njena reč, iako je mnogo volim, daću joj štapić”. Boris je dao štapić Tuti. Kaća “cecu znam od svoje 12-te godine, Tuta ti si stvarno čovek na mestu, ali moram da ti dam štapić”.

Jelena Golubović “Ja sam dobra i sa Tutom i sa Cecom, za nju znam da neće otići u izolaciju , a daću joj štapić zato što je ona dala Ekremu i Šekiju”. Šeki “Najteži trenutak za mene, ni sa jednim ni sa drugim nisam imao ni jednu lošu reč. Nisam zlopamtilo, ali Ceca mi je dala štapić, ipak dajem tuti”.

Sloba “Nije mi teška odluka, daću Tuti štapić jer sam sa Cecom mnogo duže”. Lepi Mića “Želim da se javno izvinim Romani zbog nedoličnog ponašanja prošle nedelje. Štapić ću dati Tuti bez mnogo razmišljanja”. Džidža je dala štapić Tuti. Vajs “Nemam ništa protiv Tute, on je dobar dečko. Što se tiče moje drugarice Svetlane, drago mi je što ne odlučujem, znam da je ona želela da ide kući, a ja sam odan prijatelj i ispoštovaću njenu odluku i daću joj štapić”. Suzana je dala štapić Tuti.

21.04 – Ognjen je na imanju.

Farmeri su dobili pismo od Zadruge i Sara, Simonida, Ivan i Edin su kažnjeni zato što su šaputali, a to je najstrože zabranjeno.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply