Dzoni Stulic u septembru ulazi na Farmu

Na Vikipediji se pojavile informacije o navodnim učesnicima rijalitija, a uz frontmena Azre spominje se Danijela Dimitrovska, koja je u drugom stanju

dzoni-stulic-1373579340-338273

 

Legendarni frontmen Azre od septembra će biti učesnik „Farme 5“.
Ova spekulacija je objavljena na internet stranici Vikipedija. Tu je postavljena i tabela sa imenima navodno svih takmičara koji bi od septembra trebalo da budu stanovnici imanja u Lisoviću. 

Na spisku 25 ljudi

Na spisku se nalazi 25 ljudi, a sigurno najveću pažnju privlači Branimir Džoni Štulić. Mnogi su sad ostali zatečeni, baš kao i mi. Uz Džonija, koji je po svim svojim dosadašnjim izjavama daleko od bilo kakvog rijalitija, pošto čovek nema nameru čak ni da zasvira na prostoru biše Juge, spominje se i Danijela Dimitrovska. 

Manekenka i supruga Ognjena Amidžića je u petom mesecu trudnoće i pomalo suludo zvuči da bi mogla da se obre u Lisoviću. A muž joj vodi „Farmu“, pa i da nije u blagoslovenom stanju, ne bi išlo…

Među tim „sigurnim“ učesnicima su Suzana Mančić, Relja Popović iz Elitnih odreda, Katarina Ostojić Kaja, Zorica Brunclik, Nada Topčagić, Milica Pavlović, mis Svetlana i Mina Milenković, Milić Vukašinović, Soraja Vučelić, Ana Alač, Nikola Žigić i Dunja Ilić.

Džoni na sudu

Podsetimo, Džoni Štulić je rođen u Skoplju i sin je pukovnika Jugoslovenske narodne armije. Kao dete se preselio sa porodicom u Zagreb, gde je ostao do izbijanja ratnih sukoba. Od tada je njegova adresa grad Huten pokraj Utrehta u Holandiji. Odbio je predlog premijera Srbije Ivice Dačića da primi srpski pasoš, ne pada mu na pamet da dolazi na ove prostore, a trenutno vodi sudsku parnicu protiv izdavača „Plato buks“ zbog kršenja autorskih prava.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply