Ekrem ima 42 kg i zavrsice u bolnici

Jevrić ništa ne jede, već samo puši cigarete i pije rakiju

ekrem-farma-1365414466-293231

 

Ekrem Jevrić ima samo 42 kilograma i nalazi se na ivici anoreksije! Postoji mogućnost da uskoro završi u bolnici budući da od ulaska na Pinkovo imanje u Lisoviću gotovo ništa ne jede, već samo puši cigarete i pije rakiju.

Ekremovo stanje proverili su doktori pred ulazak u “Farmu“, ali njegovi rezultati krvne slike nisu bili zabrinjavajući. Osim kilaže, koja je ista već godinama, njegovo zdravstveno stanje bilo je stabilno, ali kako saznajemo, u poslednje vreme mu pada imunitet. To i nije tako čudno s obzirom na to da Ekrem gotovo ništa ne jede.

Ovu priču potvrdio je i izbačeni farmer, bosanski tekstopisac Nazif Gljiva, koji je rekao da zbog svoje kilaže Ekrem slabo obavlja i seoske poslove.
“On nije lenj i nije da ne ume da radi, već čovek ima 42 kilograma i nema snage da radi. Ja ga nisam video da jede, već neprekidno puši cigare i pije “ljutu vodu”, objasnio je Nazif.

Jevrićeva fizička slabost mogla se uočiti i kada je na imanje stigla slama koju je trebalo da prenesu u štalu, a koju je on vilama prenosio u malim količinama. Njegovu mršavost komentarisali su i farmeri kada se jedno jutro pojavio u pidžami. 

“Mršav sam, ali zgodan i kao šarmantan. Kada je u Njujorku bio uragan “Sendi” nisam se plašio, s ovoliko kila mogao sam samo da plutam”, šalio se Ekrem na svoj račun.
Ipak, od dolaska na farmu stanje je alarmantnije jer slabo jede, dok cigarete i alkohol koristi u izobilju zbog čega su mu iz organizacije skrenuli pažnju. Njegovo zdravstveno stanje nadgledaju i lekari koji su mu rekli da može vrlo brzo završiti u bolnici ako nastavi s ovakvim načinom života. On im je obećao da će promeniti navike jer želi da pobedi.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply