Ekrem masira stopala Goci glumici

Gordana Bjelica vratila se na imanje sa glavnim ciljem da pokuša da pomogne Ekremu Jevriću da dođe do pobede

goca-i-ekrem-farma-1372765556-333649

 

Bivša učesnica Gordana Bjelica vratila se na imanje sa glavnim ciljem da pokuša da pomogne Ekremu Jevriću da dođe do pobede.

“Moj cilj je da razotkrijem pojedine glumce, a od kada sam pročitala da je Tarot rekao da sam spavala sa Ekremom, imam potrebu i sa njim da se obračunam”, poručila je sinoć  Bejlica i danas odmah krenula na zadatak. 

Uhvatila je Ekrema pod svoje i objasnila mu da će njih dvoje da budu nerazdvojni, da će da se foliraju da su par i da rade svakakve stvari. Predložila mu je da se sakrivaju da bi drugi pomislili da svašta rade.

“Da vidimo ko je ko, a oni nek misle ko šta hoće. Ti pokaži svoju čvrstinu”, preuzela je ulogu glumice i reditelja Goca i sve pokazivala i govorila šta treba Jevrić da radi – kad da se nasmeje i šta da kaže da bi drugi čuli. 

Tako mu je rekla da joj masira stopala i da joj ubere cveće, a Ekrem je bezuslovno slušao sve što što mu glumica naredi. 

“De su kamere da se namestimo? Masiraj mi stopala, pazi da ne bude nekulturno. Tako care”, pohvalila ga je glumica i naredila mu da joj ponese sandale dok su šetali pored farmera koji su ih začuđeno gledali. 

“Sad se nasmej i pitaj me: Hoćeš li da ti uberem cveće”, ponovo je otkrila deo scenarija glumica.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply