Ekrem: Ne znam ko je Taci, izvinjavam se Srbiji

Bivši učesnici “Farme” Ekrem Jevrić, Filip Panajotović, Andrija Marković Aki, reper Ša bili su gosti u emisiji “Narod pita”, gde su odgovarali na različita pitanja kako gledalaca, tako i voditeljskog para Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović.

550022-10

 

Jedan od gledalaca pitao je Jevrića da li oseća sramotu što je pozdravljao Hašima Tačima, a Ekrem je iz topa odgovorio:

– Sigurno je da znam da sam pogrešio. Nisam znao ko je presednik. Ja sam kao mislio da je muškarac, a to je žena. Ja se ne razumem uopšte na to. Nabrajao sam sve republike, nisam se dobro izrazio. Mnogo se izvinjavam celoj Srbiji. Molim vas, nisam ja političar, ja imam druge poslove – rekao je Ekrem. Ognjen je pitao Ekrema koja devojka mu je lepša Stanija Dobrojević ili Jovana Nikolić. Jevrić se opredelio za starletu, istakvši da ona ima bolje grudi od misice.
Na Ognjenovo pitanje da li je tačno da je Ekrem bio u vezi sa Pamelom Anderson, Jevrić je odgovorio da ne zna ko je ona.
Gosti emisije “Narod pita” dobili su pitanje kada je počeo Prvi svetski rat. Dok je Filip jedini odgovorio tačno, ostali farmeri se nisu proslavili. Ekrem je rekao da se ovaj događaj desio 1941. godine, Ša je kazao da ne zna, a Aki 2013. godine.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply