Ekrem odlepio za Marijom: Kako je dobra ova zenska, bolja je od Stanije

Iako su gotovo svi u „Farmi” ubeđeni da Ekrem Jevrić ne bi pogledao drugu žensku osim Stanije Dobrojević, grdno su se prevarili, jer mu se Marija Petronijević dopala na prvi pogled!

440947-39

 

Čim je glumica ušla, gospoda je razvukao osmeh ne skrivajući radost i zadovoljstvo što je dobio novu cimerku. Nakon neobaveznog razgovora, naturalizovani Amerikanac iskoristio je sve svoje umeće kako bi pridobio Marijinu pažnju, što mu je i pošlo za rukom. Kada je glumica otišla u sobu da se smesti, Ekrem je iskoristio priliku kako bi istakao njenu lepotu.

– Je*ote, kako je dobra ova ženska. Bolja je od Stanije – rekao je ushićeno Jevrić, dok su Aki, Ša i Filip podržali njegovu konstataciju.
– Marija ima sve prirodno, a Stanija ima silikone. Sva je od silikona, ima ih čak i u guzovima, a i grudi su joj silikonske. Ova ženska mnogo je lepa, bate – zaključio je on.
440958-40
 
 
Inače, opšte je poznata stvar da je Ekrem slab na lepe i mlade dame, pa je moguće da ćemo u dogledno vreme na imanju u Lisoviću imati ponovo ljubavnu zavrzlamu poput one koju je Gospoda priredio tokom svog boravka u „Farmi 3” sa Vesnom Vukelić Vendi.
Izvor: ALo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply