Ekrem prevario Igbalu, slika kao dokaz

Ekrem po izlasku s imanja u Lisoviću na privatnoj zabavi smuvao plavokosu Milagros, koja je znatno mlađa od njega

Ekrem i Igbala

 

Ekrem Jevrić ponovo je prevario Igbalu!
Ne, nije sa Vendi. Ovo je bila međunarodna prevara. Na privatnoj zabavi u jednom beogradskom restoranu, nakon što je izašao s imanja u Lisoviću, maskota rijalitija „Farma“ prepustio se piću, ali i ženama. 

Te večeri Gospoda je smuvao Kubanku po imenu Milagros! Cele noći su se ljubili, a on joj je, kako saznajemo, otpevao i nekoliko pesama na uvce, među njima i svoj hit „Gola, gola, skini mi se gola“.
– Milagros već neko vreme živi u Beogradu, gde drži časove salse – otkriva naš odlično obavešten izvor i dodaje:

– Ona je odmah zapala Ekremu za oko, a on je samo čekao momenat kada će da krene u akciju. Čim je malo popio, opustio se, a iako nisu najbolje mogli da se razumeju ni na engleskom ni na srpskom, ipak su uspeli da pronađu zajednički jezik. Usledili su sočni poljupci u usta. Milagros se nije uopšte opirala. Štaviše, baš joj se svideo iako je znatno mlađa od njega.

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a Ekrem i Kubanka su zajedno otišli iz restorana. Šta se posle dešavalo, to jedino znaju njih dvoje, pošto je Ekrem pred prijateljima ostao zagonetan.
Ona već neko vreme živi u Beogradu, gde drži časove salse. Žurku su zajedno napustili u jutarnjim satimaOna već neko vreme živi u Beogradu, gde drži časove salse. Žurku su zajedno napustili u jutarnjim satima

Gola, gola, skini mi se gola... Ekremu su ruke uvek zauzeteGola, gola, skini mi se gola… Ekremu su ruke uvek zauzete.
Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply