Ekrem se zagledao u Karleusu

Gospoda je cele večeri piljio u zanosne obline pop zvezde i trudio se da joj bude blizu, a ona ga je provocirala uvijajući se oko njega

ekrem i jk

 

Nije Gospodi bilo nimalo lako.
Ekrem Jevrić poludeo je za Jelenom Karleušom. Preznojio se sto puta dok se uvijala oko njega u belim helankama i neprestano gledao u njene zanosne obline. Pop zvezda je preksinoć bila specijalna gošća na imanju u Lisoviću, gde je došla sa Indirom Radić.

Čim je zapevala, Ekrem se nacrtao tik ispred nje i nije se odvajao ni sekunde. JK je primetila njegovo preznojavanje, pa je počela još više da ga provocira. Vrckala je oko njega, mazila ga i vukla za sako.
– Karleuša je za mene najbolja. Najlepše gospoče koje sam video. Ona je svetska zvezda! – govorio je Jevrić, dok su mu se niz čelo slivale graške znoja.

Ni ostali muškarci nikako nisu ostali imuni na izgled plave gazele. Ali, za razliku od njih, Stanija je ostala totalno hladna. Svi farmeri su se srdačno pozdravili s Karleušom kad je stigla, samo je starleta bila na distanci. Nije pokazivala oduševljenje što im je pevačica došla u goste. I dok se JK trudila da napravi što bolji šou mamivši aplauze od farmera, Staniji je bilo teško čak i da tapše. Ona je s Filipom sedela i samo gledala.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply