Ekrem tera Staniju na striptiz

Da joj neko ponudi milione možda bi to i uradila!

208463-stanija-1-e1355173969725

 

Ekrem je predložio Staniji da večeras zajedno naprave šou.

– Slušaj da ti nešto kažem, ja sam stariji i prošao sam sve, dece mi moje. Ti i ja večeras da izvedemo striptiz. Ja ću da se skinem skroz, samo u gaćice da ostanem, a ti od pojasa na gore. Ceo svet će te uživo gledati, a ne na monitoru i po novinama, nego uživo. Dobićeš prvo mesto, odseci mi glavu ako nedobiješ prvo mesto – rekao je Jevrić starleti.
Gazdarica je pokušala da mu objasni da ona ne može da se skida tako pred svima, jedno je kad ona ode na plažu sa profesionalnim fotografima i šminkerima, kada rade umetničke fotografije, a drugo je to što on njoj predlaže.
– Ero, reci mu da mi je dosta toga, da bi narod odmah odreagovao kako sam jedva čekala da se skinem, narod već ima predrasude o meni, ne treba mi to. Ja sam se penzionisala od toga, dosta mi je – dodala je Stanija, ali Ekrem je i dalje instistirao:
– Pa to je samo minut posla!
– Ma ni minut, dva… fuj mi je to, ja da se skidam tu uz krave i koze? Neka budem i poslednja al’ ja se ne skidam i tačka. Da mi neko punudi milion, pa možda i da pristanem. Ako me pozove časopis da, potpišem ugovor i to je to – dodala je.
 
Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply