Ekrem usao na Farmu i odmah zaveo red

Vlasnik hita “Pos’o, kuća” po treći put će učestvovati u popularnom rijaliti šou-programu televizije “Pink”

Ekrem usao na farmu

 

Kao što smo najavili, na “Farmu” je ušao novi-stari učesnik ovog rijalitija Ekrem Jevrić. Internet senzaciju i vlasnika hita”Pos’o,kuća” srdačno je primljem od strane ostalih farmera a prvi su ga zagrlili Čupo Kalač i Zorica Marković.

– Svije ja znam, ko su i šta su… Ne mogu da kažem da vas nisam gledao… Stigao sam iz Njujorka večeras, nisam mogao da spavao. Došao sa preko Londona, vozio sam se deset sati avionom – rekao je zadihani Jevrić prilikom ulaska.

Printskrin: Pink

Potom je Jelena Golubović pročitala pismo u kome je kazala da je Ekrem ušao na “Farmu” i da će on pomoći ostalim farmerima sa iskustvom na imanju.

Miki je odmah pitao Jevrića kako mu se sviđa Čupina nova izabranica Jelena Golubović.

– Ti si smršala. Nemaš guzice ni malo – rekao Jevrić gazdarici Jeleni Golubović, a Čupu je nahvalio na sav glas.

Ekrem je potom kazao da neće nikom da naređuje i naglasio da mnogi gledaju “Farmu”. Međutim, iako nije gazda, odmah je počeo je da zavodi red. On je glasnim tonom rekao da ljudi smeju da puše u kupatilu samo dva minuta u kupatilu, kao i da ne dozvoljava galamu u spavaćoj sobi.

Miki je zatim pitao Ekrema da li on planira da radi na “Farmi”, a Jevrić je potvrdno odgovorio.

Internet senzacija je naveo da su farmeri dobri ljudi, ali je zamerio što se svi oni svađaju zbog hrane, jer smatra da za to nema potrebe. Ekrema su pitali da li je primetio seks na “Farmi”, a on je odgovorio da je čuo da su intimni odnos imali Jelena Golubović i Čupo Kalač, ali samo na kratko.

Na pitanje, koliko planira da se zadrži na imanju u Lisoviću, Jevrić je odgovorio:

– Ostajem do kraja – rekao je Ekrem, i potom dodao da bivša farmerka Stanija Dobrojević nije za bacanje.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply