Ekrem: Video sam Gocu Bozinovsku golu

Jevrić je video skroz gole Seksi Sandru, Gocu Božinovku i Stanju. Za sve tri je rekao da su zgodne ženske, a da Goca za svoje godine ima super telo

ekrem-jevric-1371414339-326307

Ekrem Jevrić rešio je da se pohvali ukućanima, pa im je otkrio da je čak tri farmerke video gole i da se uvek pogodilo da se odškrinu vrata baš kada on naiđe, pa nije siguran da li su to radile namerno ili je sve to slučajnost.

Naime, on je počeo da priča kako su mu sve cimerke lepe i zgodne i, da nije oženjen, sa svakom bi “pravio šou”, pogotovo sa Stanijom, Sandrom i Gocom, jer je njih video ko od majke rođene.

“Ja sam video tri farmerke skroz gole! I sve tri su mnogo lepe gole, a video sam ih slučajno. Video sam Gocu Božinovsku, ona krenula da se kupa i ja nisam znao da je unutra, pa sam krenuo da pušim i upao sam joj, ali nakratko sam je video. Dobra je ženska. Video sam i Seksi Sandru, ona isto išla da se kupa i ja prolazio pored kupatila, ona baš tada otvorila vrata i vrisnula kad me videla, a ja se smejao. Treća je Stanija, i nju sam video, baš lepo izgleda gola.Nisam je nešto puno gledao, odmah je zatvorila vrata. Sve tri su zgodne ženske, a Goca za svoje godine ima super telo, ja sam je video skroz. Ja ne znam kako do sada nijednu niste videli golu. Možda su Sandra i Stanija namerno otvorile vrata zbog šoua, ne znam”, pričao je Jevrić, a zatim ga je Ša upitao da li je srećan što je video obnažene ukućanke.

“Pa, lepo mi je bilo! Dobre su ženske”, izjavio je Ekrem, na šta je Božinovska dodala da ne zna da li da se smeje ili plače od muke.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply