Ekremovi ispadi u farmi

Četvrta sezona rijalitija “Farma” privodi se kraju. Nećemo stići ni da zaboravimo sve loše stvari koje su se desile na imanju u Lisoviću, jer bi već u septembru trebalo da počne emitovanje pete sezone.

440947-39

 

Prisećajući se prethodnih “Farmi”, nema dileme da je ovogodišnja ubedljivo najskandaloznija do sada. Ako bi nabrajali sve pehove pojedinih farmera, to bi moglo da potraje. Ipak, jedan učesnik se, po svojim izjavama, izdvojio u odnosu na ostale. Najviše rekacija gledalaca odnosilo se upravo na ispade i prozivke na nacionalnom nivou, čiji je “autor” Ekrem Jevrić. Jedno od najrigoroznijih pravila u rijalitiju odnose se na zabranu vređanja po verskoj i nacionalnoj osnovi. A to je Ekrem konstatno kršio. Produkcija nije reagovala, ali zato javnost jeste.

Ne da svoju veru, a tuđu vređa.
Kada je vera u pitanju, Jevrić je iskazao nepoštovanje onog trenutka kada se uvredio što ga Nazif Gljiva nije postavio za gazdu imanja, uz obrazloženje „obojica smo muslimani“. Sličan ispad je ponovio kada je Stanija zamolila zadrugu da im spreme neku gozbu kako bi proslavili slavu Đurđevdan.
– Miči se, mala, kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan – bila je Ekremova reakcija.

Ekrem Jevrić u direktnom prenosu podržao Kosovo!
Po koja čašica više Jevriću nije strana, pa tako zbog alkohola često ume da bude pogrešno shvaćen, ili možda ne? U fazama samoće u trpezariji, često je gledao ka kameri i pozdravljao svoju porodicu, kao i američkog predsednika i njegovu familiju. Jedno veče je iskoristio kako bi posebno pozdravio i predsednika Kosova. Taj trenutak možda i ne bi iscureo u javnost, ali produkcija nije reagovala na vreme. Jeste da se pre tog pozdrava obraćao i drugim predsednicima ex-Jugoslavije, ali to ga ne pravda.

Za snajku – samo muslimanku!
Ekrem se putem kamera obratio I svojim sinovima, uz naredbu da mu snajke moraju biti muslimanske veroispovesti. Rekao je kako će posle “Farme” da ode u Crnu Goru kako bi našao neku devojku koja će mu odgovarati kao snajka. U više navrata isticao je kako mu je vera veoma bitna i kako mu taj podatak pomaže da bi napravio procenu kakav je neko kao osoba.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply