Era dobio metlu u ledja

Učešće u rijaliti programu „Farma“ pravi je dokaz da oni koji su na imanje ušli kao dobri prijatelji vrlo lako mogu da završe kao krvni neprijatelji. Pravi primer za to su uvrede koje su pale između Ere Ojadića i Saške Karan, a pevačica je čak u noći između nedelje i ponedeljka fizički napala kolegu.

saska i era

 

Ona je metlom mahala pored njegovog lica, a onda ga nekoliko puta udarila drškom u leđa. Sudeći po onome što je moglo da se vidi na snimku, ovaj udarac Ojdanića nije mogao da boli, ali pravilo je svakako prekršeno.

– Ti mene maltretiraš od kada sam ti bila sluga. Smežuranko jedan perverzni! Ne mogu više da poštujem ni tvoje godine, maltretiraš me bre. Iš od mene i mog kreveta. Ja verujem da se ja tebi sviđam, ali ajde sklanjaj se odmah – pričala je Saška, dok je pevač odmah otišao do kapije kako bi opomenuo zadrugu da ga je Saška udarila i da mora odmah da bude izbačena. Međutim, to se nije dogodilo, a produkcija nije reagovala čak ni pismom.
Inače, pevačica je Ojdaniću uzela veš iz njegove fioke, što je bio glavni razlog njihove prepirke i zbog toga on nije želeo da se pomeri od njenog kreveta dok ne vrati sve na svoje mesto. Nijedan farmer od vike nije mogao da spava zbog njihove svađe, a Milan Tarot se, po nekima na neprimeren način, umešao kako bi odbranio svoju najbolju prijateljicu i polivao vodom Eru po glavi i leđima.
– Marš od nje. Aj sklanjaj se – pričao je vidovnjak dok je vodom polivao Ojdanića.
Kada smo pozvali produkciju da nam kažu kako je moguće da pevačica nije bar opomenuta, oni su nam napisali sledeće:
– Situacija koja se odigrala protekle večeri između Saške i Ere nije bila malicioznog karaktera.

Aleksandar Gazivoda: Moguće je da se Eri sviđa Saška!

Suprug poznate farmerke krivi Eru Ojdanića za nesuglasice i sukob koji oni imaju i ne može da veruje da se njihov dugogodišnji prijatelj ponaša tako.
– Era je potpuno drugačiji čovek od kada je drugi put ušao na farmu. Ne znam što napada Sašku i ne priliči takvo celokupno ponašanje njegovim godinama. Ja ne branim Sašku i zameram joj nekoliko stvari, ali evidentno je da on ima nešto protiv nje, kao da ga je neko nagovorio da to radi. I folira se, predstavlja se kao Crnogorac, a nosi srpsku kapu na glavi. Pa ko je tu lud? Mislim da je on manipulator – rekao nam je Gazivoda.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply