Era ipak gazda ove nedelje! Sluge su Stanija i Aki!

 

Zadruga se poigravala sa farmerima na 1. april. Era dobio ulogu gazde, pa mu je oduzeta i dodeljena Ekremu, ali na kraju je ipak folker ovonedeljni gazda. Da li se glumici dopada Miki Mećava? Stanija poludela zbog uloge sluge.

era

 

 

Zadruga, odnosno produkcija rijalitija Farma, poigrala se sa farmerima 1. aprila. Najviše sa Erom Ojdanićem, pa sa Ekremom Jevrićem, ali ko se poslednji smeje… 

Odlukom poslednjeg izbačenog farmera Zorana Jagodića-Ruleta, Andrija Era Ojdanić je proglašen za novog gazdu. Za sluge je izabrao Staniju i Andriju. Ali, o tome u donjem delu teksta.

Kada je saznao da je izabran za gazdu, Era je odlepio od sreće, izljubio se sa svima, a najvećeg neradnika na farmi, Ekrema Jevrića je postavio za počasnog gazdu, bez obaveze da pipne lopatu, da ponese kantu sa vodom!

Toliko se Era uživeo u ulogu, što bi se reklo, “primio”, kao da je ceo život čekao da bude gazda na imanju, da je zaveo strogoću kao u logoru!

“Nemoj da se neko usudi da mi kaže ‘neću, ima da bude ‘leleee’. Ja kad govorim ima da me slušate i gledate u oči. Ko me ne gleda znači da je napravio neki prekršaj. Za ‘ne mogu’ angažovaćemo lekare da vidimo zašto neko ne može. Sad svi u spavaću sobu i da skockate posteljinu!”, rekao je Era i potom postrojavao farmere.

Era je u utorak uveče za sluge izabrao svog imenjaka, mnogo mlađeg Andriju i Staniju, iako ga je Ekrem molio da poštedi starletu.

“Nemoj nju, b’ate”, govorio mu je Ekrem, ali je Era bio neumoljiv.

Izvor: mondo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply