Era: Jovana se dokazala na svim poljima a i u krevetu

Jovanica, koja je mnogo vredna, dokazala se na svim poljima, a dokazala se i u krevetu. Žena za sve”, rekao je pevač

era-ojdanic-1372667718-333063

 

Era Ojdanić, farmer koji je sinoć izbačen sa Farme, rekao je da se dobro pokazao na Farmi i da se trudio da bude pravi srpski domaćin.

“Pokašao sam da se pokažem kao odličan, srpski domaćin. On mora da prvi da ustane, a poslednji da legne. Dok ostali farmeri ja sam namirio štalu, kokošinjce. Istina tu je bila i Ljuba”, pričao je Era u Jutarnjem programu.

“Favoriti za pobednika su Goca Božinovska, Ljuba, Memo i njegovi čokovi. Bio je i Filip, ali kada se vratio bio je pun sebe tako da je po meni mnogo pao. Jovanica, koja je mnogo vredna, dokazala se na svim poljima, a dokazala se i u krevetu. Žena za sve”, rekao je pevač ko su njegovi favoriti.

On je rekao da je ljubav Jovane i Danijela jača nego kod propalih kumova.

“Kao mačak se primicao Danijel njoj tokom zurki i osvajao, a Jovana je tvrd orah”, zaključio je Era.

“Filip, čini mi se, mnogo izgubio jer je ona oštroumna devojka i za svojih 27 godina vrlo lukava i namazana i zakamuflirana u belo. Mislim da je najveci folirant i nijednog trenutka se nije opustila”, rekao je pevač. 
Ili ona na filipu ili filip na njoj. 
Ipak je farma farma i to je era ojdanic, vratila me famra na 60.godina i kada sam bio sluga  jre sam to kao dete radio. Za litru mleka sam radio i cuvao ovce posle skole.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply