Farmeri sampioni u nehigijeni

Higijenski uslovi u Lisoviću su ispod svakog nivoa – slažu se farmeri, njihove porodice, Proka, ali i produkcija. Farmeri rukama jedu iz šerpi, istom četkom brišu i WC i kuhinju…

ljuba pantovic

 

Poslednja u nizu opomena produkcije, ali i farmera o nehigijeni odnosila se na Ljubu Pantović Subotić. Zadruga je opomenula bodibilderku da više ne jede kašikom direktno iz šerpe odakle kasnije hranu uzimaju i ostali farmeri.

Miki Mećava i Milan Tarot opomenuti su jer piju vodu i sok iz tuđih čaša i koriste pribor za jelo drugih farmera. Pojavile su im se i žvale, znali su zbog čega su se zarazili, ali nisu želeli nikome da priznaju.
 

Pevačica Darija Stanojević imala je problem sa kožom na leđima.
– To je od prljavštine. To mi se pojavilo otkad sam došla ovde, nikad to nisam imala, leđa su mi skroz hrapava – pričala je farmerima.
Zadruga je primetila i da farmeri kuhinju brišu četkom kojom čiste ve-ce. Glumica Goca Bjelica je rekla kako nije znala da je to četka za ve-ce jer je neko dugi ostavio pored šporeta.
 

Poljski ve-ce je, kao izvor najveće zaraze, u najgorem stanju, te tako svaki novi gazda ima muke da organizuje ekipu zaduženu za čistoću te septičke jame. Za vreme Erinog gazdovanja svi farmeri su imali besplatan čas čišćenja, jer je sam Era uzeo metlu u ruke i pokazao im kako se radi, ali po isteku njegovog mandata, svi su nastavili po starom.

Farmeri brljaju po stolu, koriste tuđe tanjire, čaše, ne peru sudove…

Stanija je pre dva dana blatnjavim čizmama ušetala u spavaonicu i popela se na svoj krevet i na čistu posteljinu, a Tarot se nedavno, tokom spavanja uneredio u gaće. To je posebno zabrinulo farmere, ali i produkciju, koja je reagovala po hitnom postupku, te promenila posteljinu i ćebad.
 
Do kraja je ostalo još mesec dana. Svađe, psovke, neznanje i lenjost farmera već ćemo nekako istrpeti. Samo da ne obole od neke bolesti.
 
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Farmeri sampioni u nehigijeni”

  1. Jelena says:

    Samo slepom nije jasno da Goca i Miki imaju seks. Na njih je mislila Zorica Markovic,

Leave a Reply