Filip: Danijel je zaljubljen u Staniju

Ulazak starih farmera na imanje u Lisoviću dodatno je uzburkao strasti među finalistima, a igra istine u utorak uveče nekima je došla glave, a najviše, reklo bi se, Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću, koji su te večeri bili otkriveni za sve ono što su ogovarali u četiri oka.

580259-21

 

Ovakva saznanja kod mnogih su izazvala bes, a posebno kod Danijela Alibabića, koga je Panajotović optužio da je u prisustvu svoje verenice muvao Dobrojevićevu i da je krenuo da je poljubi u usta.

– Gledao sam te kada sam izašao napolje. Padao si u nesvest kada si stajao pored nje, a Jovana je bila tu. Držao si je oko struka i nakon što si je deset puta poljubio u obraz krenuo si u usta, ali je ona shvatila i odmakla se. Da sam ja izašao napolje, Jovana za tebe ne bi postojala – pričao je Filip, na šta je Alibabić zbunjeno odgovorio:

– Vi ste mi dokazali ko ste i šta ste. Vi imate bolestan um. To što pričaš je laž.
Te večeri se opet pokrenula priča o tome kako je starleta pričala o tome da je Danijel gej, što je izazvalo napad na nju od strane ostatka farmera.
– Ja sam to samo prokomentarisala kako se napolju priča i piše o tome da si gej. To mi je Filip preneo i zbog toga smo i bili kažnjeni oduzimanjem honorara. Ja sam ti se izvinila za to što sam zaboravila na kamere i šta sad hoćeš? – pričala je Stanija crnogorskom pevaču, ali njega ta tema nije puno doticala.
 Ti si svakodnevno pričala da sam gej, a ne prokomentarisala. Sram te bilo. Branio sam te od svih, a sada sam srećan što sam saznao sve. Ja sam ispao kreten i budala pred svim ovim ljudima jer sam ti verovao i branio te. Svako neka misli šta hoće, meni je najbitnije da ljudi koje ja volim znaju ko sam i šta sam. Šta se dešava u tvom mozgu, devojko?! Da li si ti uopšte normalna? – dodao je Danijel, dok su reper Ša, Aki i Memo stali u njegovu zaštitu i svađali se poznatim parom.

 Izvor: Alo

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply