Filip Mitrovic ima veliki ponos

Rukavica koja mi je tada prekrivala polni organ je trebalo da bude malo veća”, izjavio je Mitrović, koji nije zadovoljan svojim prvim seksualnim iskustvom

bebi-dol-filip-mitrovic-vera-matovic-farma-1368572054-310373

 

Bivši farmer Filip Mitrović javnosti je postao poznat i po fotografiji od pre godinu dana na kojoj je go, a svoj polni organ prekrio je velikom bokserskom rukavicom.

Mitrović je ispričao da je ta ista rukavica trebalo da bude još veća. kako bi dostojno prekrila njegov polni organ.

“Rukavica koja mi je tada prekrivala polni organ je trebalo da bude malo veća”, izjavio je Mitrović, koji nije zadovoljan svojim prvim seksualnim iskustvom.

“Sa 17 godina sam izgubio nevinost, to je bila druga godina srednje škole. Bila je tu jedna devojka iz gimnazije koja je naišla u tom trenutku i eto desilo se. Bilo je zanimljivo, čudno i nekako je bilo bez emocija, pa se ne sećam te stvari kao lepe. Volim da mi seks bude isključivo sa emocijama”, iskren je bio Mitrović, koji je nadoknadio nedostatak seksa u rijalitiju „Farma“.

“Izdržao sam 90 dana na „Farmi“, ali je to bila duga apstinencija kao i kod ostalih farmera. Bilo je baš nezgodno, ali za 24 sata koliko sam bio van uspeo sam da nadoknadim sve. Pomirio sam se sa devojkom, ali videćemo koliko će to da traje, pa neću ništa da pričam”, kaže mladi pevač, koji do sada nije imao seks ni na jednom neobičnom mestu.

“Pa nisam probao neka neobična mesta, malo sam nezanimljiv po tom pitanju. Uglavnom volim da imam seks na krevetu. Nisam neko ko je imao prilike da to proba na nekim drugim mestima, ali ne znači da neću” izjavio je Filip, a na pitanje koja mu je omiljena poza nije ni jednu posebno izdvojio.

“Uglavnom probam sve poze koje su mi zanimljive. Volim da eksperimentišem, da se igram, tako da nemam omiljenu pozu. Koja god da bude ima svoju čar”, ispričao nam je bivši farmer, koji je na pitanje da li se samozadovoljava odgovorio potvrdno.

“Da. Mislim da to radi svaki muškarac”, iskren je bio Mitrović, koji nam je ispričao i kakav tip devojaka voli. “Volim plavuše, one mi najviše privlače pažnju zbog te neke energije koju ispuštaju. Ne može svako da bude plavuša. Volim inteligentne devojke. Ako posle dva minuta ne može da sastavi prostoproširenu rečenicu odbija me. Ne kažem da sam ja nešto preinteligentan, ali me stvarno takve odbijaju”, zaključio je Filip Mitrović.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply