Filip nije upucen u skolovanje svoje devojke

Kontroverzni par Filip Panajotović i Stanija Dobrojević očigledno se za tri meseca, koliko su zajedno, nisu upoznali dovoljno dobro.

593614-26

 

Naime, starleta je nekoliko puta u „Farmi“ izjavila da joj je ostao još diplomski na Ekonomskom fakultetu, koji planira da završi po izlasku iz rijalitija, dok njen dečko tvrdi da ona već ima diplomu. U emisiji „Narod pita“ u kojoj je Panajotović gostovao, uključio se gledalac koji je pitao manekena da li je ponosan na svoju devojku i šta su njih dvoje završili od škole, a Filip je kao iz topa odgovorio da su oboje završili fakultet.

– Ponosan sam na svoju devojku! Lepa je, pametna i obrazovana, pre svega kulturna. I Stanija i ja smo završili osnovnu i srednju školu, kao i fakultete. Ona ima diplomu ekonomiste – rekao je Panajotović, dok mu je devojka samo pre mesec dana otkrila da čim izađe planira da se posveti obrazovanju.
– Kada izađemo odavde, malo ću da iskuliram od svega, jer ćemo sigurno imati emisije, snimanja, intervjue, pa kada se završi sve to uzećemo kraći odmor, a kada se vratimo moram da se bacim na učenje i završavam fakultet. Ostao mi je diplomski, do sada sam davala sve u roku – izjavila je Stanija.
Da li je maneken zaboravio šta mu je devojka rekla ili smatra da je ona već ekonomista, pošto joj samo diploma fali, nije nam poznato.
Podsećanja radi, mnogi gledaoci su komentarisali, čak je i voditeljka Aleksandra Jeftanović u jednoj emisiji upitala Stanijinu mamu kako je moguće da ne ume da izračuna procente, a studira ekonomiju, na šta je ona stidljivo odgovorila da joj se ćerka zbunila, a do toga je došlo kada je zadruga zadala Dobrojevićevoj zadatke koje bi po mišljenju mnogih trebalo da zna, s obzirom na to da je ispite kako sama kaže davala u roku sa visokim ocenama.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply