Filip: Obozavam Staniju i jedva cekam decu sa njom

Što se tiče glasina vezanih za navodnu Stanijinu trudnoću, samo da kažem da je obožavam i jedva čekam decu sa njom”, napisao je Filip na Tvitertu

stanija-i-filip-u-automobilu-foto-facebook-1373639853-338513

 

Filip Panajotović, maneken i učesnik Farme, na svom Tviter nalogu reagovao je na tvrdnje folkerke Goce Božinovske da je njegova devojka Stanija Dobrojevićabortirala na imanju u Lisovićima i napisao da jedva čeka da dobije dete sa starletom.

“Što se tiče glasina vezanih za navodnu Stanijinu trudnoću, samo da kažem da je obožavam i jedva čekam decu sa njom”, napisao je Filip na Tvitertu.

Podsetimo, folkerka je u emisiji Narod pita rekla da je Stanija na Farmi navodno bila trudna i da je pila “klometole”, lek protiv mučnine i povraćanja.

“Kada je Stanija krenula u priču sa Filipom meni ništa nije bilo jasno, međutim, kad sam videla da je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da donosimo “klometole” pošto je morala da ih pije jer je imala problema sa nekim ovaj  virusom”, ironično je objasnila pecvačica, dodavši da je ona isti taj “virus” preležala tru puta, aludirajući na tri porođaja koja je imala.

Maneken je odreagovao, takođe na Tviteru, i na reči Zorice Marković da je Stanija glumica, da bi i on mogao da odglumi napad na nju, jer je njegova žabica holivudska glumica.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply