Filip Staniji: Ti si psiho bezi od mene

Filipe, ne želim da budem vezana za tebe napolju kao i ovde. Ja ću živeti sa mojima, a sa tobom ću se povremeno viđati. Imam mnogo obaveza, a i da nam ne bi bilo dosadno- rekla je starleta, na šta joj je maneken vrlo žustro odgovorio da nije normalna

Filip-Panajotovic-Stanija-Dobrojevic

 

Stanija i Filip posvađali su se ni zbog čega! Prvo je Dule došao i rekao da je vrlo glupo da se redovno svađaju, a onda je starleta odbrusila da je ona vrlo temperametna, te da nikada neće menjati sebe, dok je maneken spreman da se promeni. Nakon toga, starleta je veoma jasno manekenu stavila do znanja da kada izađu sa imanja, neće želeti da ga viđa svakodnevno i da ona ima obaveze.

Filipe, ne želim da budem vezana za tebe napolju kao i ovde. Ja ću živeti sa mojima, a sa tobom ću se povremeno viđati. Imam mnogo obaveza, a i da nam ne bi bilo dosadno- rekla je starleta na šta joj je maneken vrlo žustro odgovorio.

– Ti si bre psiho, beži od mene!

Tokom njihovog boravka na imanju, javnost je stekla utisak da starleta rukovodi manekenom kao da je robot, što je i sama potvrdila, rekavši Eri u izolaciji da će Filipa modifikovati po svojim željama. Čini se da je “puna sebe” i ubeđena da će pobditi na imanju, dok Filip deluje kao pas koji juri za njom. Starleta se trudi da pred kamerama i gledaocima održi imidž “zgodne devojke za kojom svi uzdišu”, te veoma očigledno pravi manekena ljubomornim. Bilo bi lepo da se “spusti na zemlju” i priseti one stare izreke- Svakog čuda tri dana dosta!

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply