Gazda Mica: Jeleni zadatak da ne maltretira ukucane

Prva naredba gazda Miće bila je da Jelena Golubović spremi predstavu o njima i da ne maltretira ostale ukućane.

Farma 5 Mica gazda

 

Lepi Mića novi je gazda na Farmi u Lisoviću. 
Marko Vanila, koji je sinoć izbačen sa imanja, postavio je folkerka da gazduje imanjem i poručio mu da to uradi pevajući.

“Većinu vas na Farmi vas volim. Bokice čuvaj mi Kaću, Mićo ne daj na Džidžu, Vukota, udri rode u jagode, a Slobo samo pevaj i osvetlaj obraz Saši Popoviću. Za gazdu postavljam Lepog Miću i zamolio bih da otpočne vladavinu pesmom. Sve vas volim”, poručio je u pismu Marko Vanila.

Lepi Mića je odah za svog pomoćnika postavio Džidžu i poručio da on neće naređivati i da sve moli da samo malo povedu računa o higijeni i sklanjaju tanjire iza sebe.

“Jedini problem jeste u našem nemaru i neodgovornosti. Treba samo da više poradimo na našoj higijeni. Neću vas terati da radite, to će organizovati Džidža, a samo da vodimo računa o hijegini”, rekao je Mića i onda se obratio Jeleni Golubović zadajući joj zadatak da bi sve ostale ukućane poštedila maltretiranja.

“Jelena, ti ćeš praviti pozorišni komad Farma 5. Izoluj se i ne maltretiraj druge i u nedelju nam to prezentiraj. Samo meni i Džidži ćeš da se obratiš, a ostale ostavi na miru”, bila je prva Mićina naredba.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply