Glumac Borivoje Kandic dolazi iz Australije da udje na Farmu

Glumac Borivoje Kandić, koji živi u Australiji, a najviše ga pamtimo po ulozi mladog Vuka Karadžića u čuvenoj istoimenoj TV seriji s kraja osamdesetih, biće jedan od 30 novih stanovnika imanja u Lisoviću.

borivoje

 

Do ove informacije došao je Kurir. Eto, imaće neko sad i Ekrema napokon da nauči svim slovima. Kako najavljuju s Pinka, peti po redu rijaliti Farma 5 počinje 1. septembra, a trajaće čak 120 dana! Biće najduži i najbrojniji do sada. Produkcija je spremila i rezervu za prvu postavu, pa će tako u tom neverovatno dugom periodu u šou ući još neko od preostalih 30 ljudi koji su potpisali ugovor. Ko zna, možda i svi dobiju šansu.

Inače, Kandić je glumio i u serijama “Srećni ljudi”, “Kraj dinastije Obrenović”, “Greh njene majke”, ali i u filmovima “Kolubarska bitka”, “Rodoljupci”, a ovoga puta učestvovaće u veoma gledanoj psihološkoj igri i borbi za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Suparnici će mu biti osobe najraznovrsnijih profila – od čuvene “loto devojke” Suzane Mančić preko raznih voditelja, sportista, manekena i modela, narodnjaka, zabavnjaka, hiphopera, pa sve do starleta.

Po svemu sudeći, i ovaj šou u Lisoviću mnogo obećava! Rijaliti počinje u pozno leto, a svojim krajem će ući u oštru zimu. Svađe, nove ljubavi, prevare, tuče, svega ćemo se nagledati tokom smene čak tri godišnja doba.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply