Goca Bozinovska: Pljunula bih i tresnula Vesnu Rivas

Goca Božinovska otkrila je Zorici Marković da je sa Vesnom Rivas bila u sukobu i da su počele da komuniciraju tek na Farmi. Božinovska je rekla da ju je ona svojevremeno izvređala u novinama optuživši je da je ona krivac za njeno izbacivanje iz “Granda”.

232624847

 

“Sa njom se nikad nisam upoznala, a pljuvala me je po novinama. Pominjala je i Šijana. Pričala je kako su je Brena i Saša obožavali, a da sam ja kriva što su se promenili prema njoj. Čuj, ja kriva što su prestali da je obožavaju. Ma, ona je izgubljeni slučaj, dileja jedna”, rekla je Goca.

Kada je Zorica rekla da je i nju izvređala, Goca je nastavila:

“Sedela sam kod kuće, čitala njen intervju i plakala. Deca su mi bila mala, tek sam bila izdala “Okove”. Pričala je da sam ljubomorna na nju. Nemam razloga da budem ljubomorna na bilo koga, a kamoli na debelu plavušu. Ne zna šta da mi zameri, pa priča da kriziram bez alkohola. Ona je džukela namazana. Ovde bih je pljunula. Napolju to ne bih uradila, već bih je tresnula da se ispruži po podu.”

Goca je pričala o intervjuu koji je Vesna dala pre više od deset godina. Rivas, kivna zbog izbacivanja iz “Granda”, Božinovsku je nazvala ulizicom Saše Popovića koja ne izlazi iz njegove zadnjice i rekla da nema mozga.

Izvor: Svetplus

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply