Goca Bozinovska pred infarktom

Goca je doktorki odmah rekla da misli da je u pitanju povišen pritisak i tako se i ispostavilo, imala je gornji 160, a donji 120

goca-bozinovska-pijanstvo-uvrede-1364084935-287227

 

Gordani Božinovskoj skočio pritisak zbog uvreda koje joj je uputila Vesna Rivas i završila je u ambulanti na hitnom lekarskom pregledu. Goca se osećala loše i zadruga je odmah poslala da joj se urade analize.

“Goca je doktorki odmah rekla da misli da je u pitanju povišen pritisak i tako se i ispostavilo, imala je gornji 160, a donji 120. Pretpostavke su da je do toga došlo zbog stresa pa je Božinovska spomenula da skoro svakodnevno ima svađe sa Vesnom Rivas i da je baš tog dana pukla”, rekao je izvor blizak produkciji i dodaje da joj je odmah uključena terapija:
 
“Dobila je odmah lekove kako bi spustila pritisak, ali joj je preporučeno da pokuša da se ne nervira. Pevačica je rekla da je takva reakcija jača od nje i da ne može da se kontroliše kada je neko konstanto povređuje. Međutim, koliko smo uspeli da vidimo u poslednja dva dana izbagava Vesnu i pokušava da pobegne od društva u kom se ona nađe”, ispričao je izvor.
Inače, da je do ovoga došlo, potvrdila je sama Vesna Rivas koja je u razgovoru sa Radojkom rekla kako je Goca previše nervozna i kako joj je zbog njenog “ludila” skočio pritisak.
 
Međutim, to nije previše pogodilo Rivasovu koja je nastavila da priča negativno o svojoj rivalki iz mladosti. Koliko Vesna Rivas može neke od farmera da izvede iz takta, najbolje govori podatak da je nedavno i Memo završio kod lekara. On je zbog Vesninog pominjaja Sarajeva i vređanja njegovog porekla vidno iznerviran počeo da plače i tada dožoveo stres zbog kog je odmah završio kod lekara. To ga nije sprečilo da i nakon toga opet ulazi u rasprave sa pevačicom.
 
Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply