Goca glumica: Najbolji je seks na haubi

Najluđe mesto je bilo na otvorenom putu, pored šume na haubi i bilo je odlično. A bilo mi je zanimljivo i na morskoj plaži, noću, do pola u vodi, bila je iskrena glumica

goca-bjelica-1370108493-319203

Glumica Gordana Goca Bjelica dok je boravila na imanju u Lisovićima pokazala je da joj nijedna tema nije degutantna.
Otvoreno je pričala o svom prvom seksualnom odnosu i o tome gde najviše voli da vodi ljubav. Naime, Goca je rekla da je kasno izgubila nevinost i da može da vrati vreme isto bi uradila.

“Moje prvo seksualno iskustvo bilo je kada sam imala 21. godinu. Bilo je fenomenalno!Natenane sam proživela romantične trenutke, držanje za ruke, sedenje na mesečini. Kada sam osetila da treba da uradim to, uradila sam i bilo mi je divno. Što se tiče mesta na kom volim da vodim ljubav, za mene nema ni trenutka ni mesta na kom ne bih vodila ljubav sa voljenim čovekom.

Najluđe mesto je bilo na otvorenom putu, pored šume na haubi i bilo je odlično. A bilo mi je zanimljivo i na morskoj plaži, noću, do pola u vodi”, pričala je glumica koja je dodala da je privlače mlađi muškarci i da nikako ne voli ćosave.

“Muškarci koji su moji vršnjaci, oni su već olupani od strane nekih žena. Takav smarač mi ne treba u životu. Moj muškarac ne sme da bude sitan, ćosav i ne sme da ima tanka usta. Inteligentan, poslovno ostvaren i bez problema sa drugom glavom koja se nalazi u šlicu, između nogu, to je moj muškarac. Šon Koneri je broj jedan”, otkrila je Goca koja kaže da ne gleda porniće, jer su joj jako dosadni i da ništa ne može novo da se vidi. U seksu ne voli poze, kako kaže, već voli da je muškarac dovede do ludila da ne zna gde se nalazi.
“Ja ne znam gde sam u seksu! To volim, nema određenih poza, dobar seks je kad ne znam gde sam”, završava Bjelica, koja sa svojom ćerkom priča o svemu, pa i o seksualnim odnosima.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply