Goca Trzan: Ivana cekaju tuzbe kad izadje sa Farme

Pevačica ističe da je spremna da bivšem mužu i njegovoj majci omogući da viđaju Lenu kad god to požele, ali da će ona ostati jedini staratelj deteta, dok od četiri tužbe, koje je podnela protiv Marinkovića, ne odustaje ni u kom slučaju

goca-trzan-printskrin-1379925635-370375

 

Nakon skandalozne svađe sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, pevačica Goca Tržan kaže da od tužbe protiv njega ne odustaje, i da, iako prema njemu ne oseća ništa, i dalje poštuje i pomaže njegovoj bolesnoj majci.

Goca ističe da ne veruje da je Lenina baka, a Ivanova majka, pričala ružno o njoj, već smatra da su njene izjave izvučene iz konteksta. “Nije tačno da nisam dala Leni da viđa svoju baku, baš malo pre sam je odvela da je vidi, i usput sam kupila neke vitamine jer je ženi pao imunitet i loše je. Suze su mi krenule kad sam ostavila Lenu i sela u kola. I posle svega što su uradili, ja ne mogu da budem nečovek“, ispričala je Tržanova.

Ona, takođe, ističe da je spremna da bivšem mužu i njegovoj majci omogući da viđaju Lenu kad god to požele, ali da će ona ostati jedini staratelj deteta, dok od četiri tužbe, koje je podnela protiv Marinkovića, ne odustaje ni u kom slučaju.

Imam sve dokaze protiv njega, crno na belo! Prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i za potraživanje ostalih, zakazano je za 14. oktobar“, odsečno ističe pevačica, koja ne izostavlja da spomene i njegovo učešće na Farmi.

Njegov ulazak u rijaliti, kao i ponašanje tamo govori mnogo o njemu! Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam uopšte mogla da budem sa njim, učinio mi je veliku uslugu ovim“, kaže ona, i objašnjava šta ju je navelo da i ona poseti imanje u Lisoviću.

Ja sam surovi profesionalac! Kada sam ušla, nisam imala nikakve emocije prema njemu, niti prema situaciji. Došla sam tamo da bih promovisala sebe i svoje pesme, a verujte da nisam ni primetila da je došao do mene da me poljubi. On je za mene kao vazduh!“, izjavila je Goca, koja trenutno uživa sa svojim dečkom Rašom.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply