Goca i Vesna se vredjale medjusobno

Učesnici rijalitija „Farma“ ponovo su igrali igru istine, a tom prilikom Vesna Rivas je verbalno napala Gocu Božinovsku, rekavši joj da je prostakuša jer ogovara sve ukućane, ali je i pevačica nju častila uvredom nazvavši je „debelom kravom“.

goca i vesna

 

– Šokirala sam se kada je Saška postavila Radojku za slugu. Ja sam s njom razgovarala i rekla sam da je po nekim njenim aršinama trebalo za slugu da postavi Gordanu Gocu Božinovsku. Ona glumi slatku i finu, a iza ćoška tovari sve – započela je Rivasova.

– Uopšte nije istina. Kada svi budete izašli, videćete šta sam za koga pričala – pokušala je da joj odgovori Božinovska, ali se Vesna nije dala.
– Ma dok kačim veš, ti ovamo pljuješ sve redom: „Ovi imbecili u kući, ove tračare u kući“. Sve se čuje, sve se vidi – izjavila je Vesna, dok ju je Goca prekinula:
– Ćuti tamo, lenja kravo.
– Alo, prostakušo, i treba da pokažeš to svoje lice! Tebe redovno bude, ali ne mogu da te probude, ali probudićeš se jednog dana – bila je uporna Vesna, koja je još nekoliko puta Božinovsku nazvala prostakušom, da bi joj zatim rekla:
– Ti si najveći dupljak kog sam u životu upoznala, ne na farmi, nego u životu – govorila je Vesna.

– Ja tebe ne primećujem, zaobilazim te u širokom luku – odgovorila joj je Božinovska, a nakon što je Rivasova izjavila da nju niko ne može da ne primeti, Goca joj je odgovorila:
– Pa ne mogu jer si debela krava, zato ne mogu da te zaobiđem – bila je uporna pevačica, ali se ni Vesna nije dala.
– Alo, kanto jedna, sedi dole. Pogledaj se kakva si – nastavila je Rivasova da vređa, a onda je gazdarica Saška Karan prekinula raspravu kako bi igra bila nastavljena.
 
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply