Igbala: Ko god da proziva mog Ekrema, ima 100 posto manje mozga od njega

Tvrdnja Milana Beka da je na delu „ekremizacija Srbije“ odjeknula je čak do Njujorka, u kojem živi i radi Igbala, supruga internet i rijaliti zvezde koja svoje slobodno vreme posvećuje „Farmi“, pa je rešila da odgovori biznismenu, poručivši mu da je gluplji od njenog Ekrema!

images (1)

 

– Ko god da proziva mog Ekrema, ima 100 posto manje mozga od njega! Moj muž je velika gospoda za tog Beka. On je pošten čovek, vredan, i nikoga ne dira prvi. Ne znam zašto tom Beku smeta moj muž, moj Ekrem, možda mu je krivo što je popularniji od njega! Ekrema narod u „Farmi“ gleda po ceo dan, a njega niko ne pominje, pa je morao da se nakači na mog muža, misli da će mu uzeti popularnost – kaže Igbala, koja je zadovoljna Ekremom.

– Redovno pratim zbivanja u „Farmi“ i ovoga puta moj Ekrem je glavni, sve se vrti oko njega. On jedini pravi šou sa onom glumicom i sa Stanijom. Razumem ga, Stanija je mlađa, lepša i bolja od Vendi! Mada, ova glumica Bjelica je isto bacila oko na mog muža, ali ona nije sva svoja. Stalno se vrti oko njega i ljubi ga jer zna da je jedini zabavljač tamo i da ga narod voli. Ona će da se vrti oko njega jer hoće da uz Ekrema dođe do kraja – rekla je Igbala.

– Ma ne brinem ja, samo neka Ekrem meni donese pare, pa nek radi šta hoće. On ovde ima četiri sina koji ga čekaju, obećao je i njima i meni da će doneti pare, zbog kojih je i ušao u „Farmu“, zaključila je Igbala.

izvor: alo/kurir/pulsonline

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply