Ivan besan na Simonidu, Dzidzu i Cecu

Marinkovića je iz takta izvelo to što su neki farmeri navodno povlašćeni, te se pobunio i rekao da Simonida, Mis Svetlana i Džidža ne rade apsolutno ništa

ivan-marinkovic-1379101824-365809

 

Prepirke na Farmi ne prestaju. Ako nisu zbog hrane, onda su zbog rada i nerada. Tako se i Ivan Marinković iznervirao, pa planuo, jer pojedini farmeri ne rade ništa.

Ovonedeljna gazdarica Suzana Perović i njena portparolka Sara Trajanović raspoređivale su ko šta treba da radi tokom Suzaninog gazdovanja. Njihov plan nije se dopao Ivanu Marinkoviću, kojeg je iz takta izvelo to što su neki farmeri navodno povlašćeni. Naime, on se pobunio zbog toga što Simonida, Mis Svetlana i Džidža ne rade apsolutno ništa.

Svog obožavaoca pokušala je da umiri gazdaricina portparolka Sara (valjda po službenoj dužnosti), pa mu je govorila kako to nije istina, i kako i one isto imaju zadatke. A koje zadatke one imaju i šta će zapravo raditi na imanju, videćemo tokom narednih dana.

Međutim, Ivanu đavo ipak nije davao mira, te se kasnije opet iznervirao, ali drugačijim povodom. Njemu se nije dopalo to što su pojedini farmeri pisanje himne za Farmu preuzeli na sebe, kao da su upravo oni bogomdani da to urade, bez konsultacija sa ostalim farmerima.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply