Izbaceni Farmeri: Navijamo za Gocu ali pobedice Stanija

Više od sto dana je prošlo od kad su se na imanje u Lisoviću uselili VIP seljaci, a budući da je ostalo desetak dana do kraja rijalitija, novinari su pitali izbačene farmere ko će, po njihovom mišljenju, izaći 50.000 evra bogatiji. Knjiga je spala na dva slova – iako smatraju da je Stanija favorit, ipak bi voleli da pobedi Goca Božinovska.

566951-25

 

Bivši farmer za koga važi da je najviše radio na imanju, Miki Mećava, kaže da navija za Eru i Gocu Božinovsku, dok ističe da šansu za pobedu imaju i Panajotović i Stanija.

– Filip se precenio, šteta, lep dečko, a glup. Od kad se vratio, ne prestaje da manipuliše, više ne zna ni šta priča, a u stvari je mutav i niko ga ne razume kad priča. Kad sam izašao sa “Farme“, shvatio sam da ih produkcija favorizuje i da je u kadru samo Stanijino dupe – rekao je Mećava, koji kaže da je zadovoljan svojim učešćem u rijalitiju i da su ga mnogi smatrali favoritom.
S druge strane, Milan Tarot ističe da je njegov favorit za pobedu Stanija, jer kako kaže, nije se pretvarala i da je iskreno zaljubljena u Filipa.
– Navijam za Staniju jer se pokazala kao najrealnija osoba na “Farmi”, i verujem da će pobediti. Svi pričaju da se ona folira jer su ljubomorni na nju jer nemaju to što ona ima. Ja sam mislio da laže kad sam bio tamo, ali sam potpuno promenio mišljenje – rekao je samozvani prorok.
Starletu podržava i Goca Bjelica, koja ističe da Stanija ima velike šanse jer je kamera stalno slika, iako ona lično navija za Gocu i Akija.
– Božinovska je žena iz naroda, imala je uspone i padove, dok je Aki mlad i vaspitan, talentovan, nikoga nije povredio – zaključila je glumica, i dodala da je Vesna Rivas počela sama da veruje u svoju pobedu.
S druge strane, Seksi Sandra oštro osuđuje potez Stanije da bude sa Filipom, a da u isto vreme bude sa još jednim dečkom van rijalitija.
– Mene bi bilo sramota da uđem u “Farmu” sa jednim dečkom, a izađem sa drugim! Ne bih volela da pobedi Stanija, navijam za Gocu Božinovsku jer zaslužuje pobedu – izjavila je Sandra, kojoj je najpre favorit bio Miki Mećava.
Dok dešavanja na imanju redovno prati na malim ekranima, Zorica Marković, koja je diskvalifikovana zbog tuče sa Stanijom, kaže da joj je krivo jer su farmeri uspeli da iz nje izvuku ono najgore.
– Razočarala sam se u Gocu Božinovsku, koju poznajem trideset godina i kojoj sam pomogla na početku karijere, a volela bih da pobedi Aki zato što je dobar ili Vesna Rivas zato što je surovo iskrena – rekla je pevačica, i dodala da narod obično glasa iz sažaljenja i da velike šanse za pobedu ima Stanija.
Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Izbaceni Farmeri: Navijamo za Gocu ali pobedice Stanija”

  1. Stanija Dobrojevic says:

    Zelim da pobedim,ali zasto?
    Goca me nervira i zelim da
    dokazem svkma da je moja
    veza s Filipom stvarna!!!

Leave a Reply