Jelena Jovanovic izbacena sa farme

Ja sam u Tuti videla velikog prijatelja, to što je pričao neka bude tako… Ja mu ne zameram. Ukoliko mi se izvini, oprostiću mu sve, rekla je Jelena

jelena-jovanovic-1388435843-420515

 

 

Jelena Jovanović je treći superfinalista koji je napustio imanje. Ona kaže da je spremna da oprosti Tuti ukoliko joj se izvini, međutim on nije želeo to da učini.

Pevačica kaže da je osećala da će Edin ispasti odmah posle nje.

Trebalo je da pobedi, on je moralni pobednik“, rekla je Jelena. Što se tiče spavanja na Farmi kaže da voli da spava. Jelena je rekla da je njena i Škorićeva ljubav iskrena.

Edin je bio uporan i pokazao je mnogo ljubavi prema meni“, rekla je Jelena i dodala da joj je bila neophodna i podrška na imanju. “Išla sam srcem i znala sam da će on stajati uvek pored mene”, rekla je. Jelena nije želela da komentariše dogovor sa Tutom.

Ja sam u Tuti videla velikog prijatelja, to što je pričao neka bude tako. Ja mu ne zameram. Ukoliko mi se izvini oprostiću mu sve“, rekla je Jelena. Tuta je na to rekao “Dobro veče” i nije želeo da se izvini. Jovanovićeva je prokomentarisala svađu sa Edinom.

Edinu je kao i meni postalo jako teško, radio je neke stvari koje su mi smetale i izrevoltirana želela sam da mu pokažem kako to izgleda. Znala sam da ne voli psovke, pa sam izabrala taj ružan način da mu pokažem kako se ja osećam. Mi smo brzo sve zaboravili“; kaže Jovanovićeva i dodaje da njihova ljubav nije taktika i da ljudi mogu da misle šta hoće. “Meni je lepo i to je najbitnije”.

Izvor: Kurir

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply