Jelena zabrinuta: Edin me izbegava od kada se vratio iz hotela sa Marijanom

Jelena Jovanović požalila kako Edin Škorić ne razgovara sa njom kao pre od kako se vratio iz hotela u kojem je noć proveo sa Marijanom Leontijević

edin-jelena-farma-1385478703-399711

 

Edin Škorić i Jelena Jovanović udaljeni su otkako se Edin vratio iz hotela u kojem je proveo noć sa Marijanom Leontijević.

“Ne razumem šta se dešava. Nisam ljubomorna. Pa šta ima veze što su bili tamo. Stvarno nisam ljubomorna. Kažem mu da dođe kod mene, on kaže da sačekam da čuje šta pričaju. Pa, mene ne zanima šta ko kaže. Ne razumem ga. Onda ga pitam ponovo da dođe kod mene, a on kaže da ide u radionicu. Pet puta sam ga pitala da li će stvarno da ode u radionicu sada, umesto da bude sa mnom”, žalila se Jelena Katarini Grujić.

“Mislim da ne treba da se opterećuješ oko toga”, smirivala ju je pevačica. 
“Ma, neću da ispadam budala, razumeš? Nema veze, preživeću ja to. Mnogo gore stvari su mi se dešavale u životu”, rekla je Jovanovićeva.

Podsetimo, Edin i Marijana dobili su nagradu kao farmeri koji su se najbolje upoznali i noć su provelu u hotelu, gde su dobili večeru i masažu. Sportista i balerina su se čak zajedno brčkali u đakuziju, a kamere su zabeležile kako su uživali jedno pored drugog.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply