Jovana i Sha se posvadjali zbog Filipa!

Reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da prekine bliske odnose sa manekenkom Jovanom Nikolić, zbog čega je usledila i svađa među njima.

jovana i sha

 

Naime, Ša je čuo da se po farmi šuška da je preoteo devojku Filipa Panajotovića, zbog čega je odlučio da popriča s Jovanom. Iako je ona poricala da je imala nešto s manekenom, nakon nekog vremena odlučila je da bude iskrena i priznala je da su pre ulaska u rijaliti ona i Filip bili kratko zajedno.

Ova informacija je bila kap koja je prelila čašu i reper je okončao sa Nikolićevom. On se požalio i Dariji da ima milion razloga zašto nikada ne bi bio s Jovanom, kao i da mu se ne sviđa kako se ljubi.

– U trenutku mi se svidela, ali meni su osećanja sjebana. Ja sam čovek koji voli da se zajebava i uživa. Ona je simpatična devojka, ali s njom ne bih bio iz milion razloga. Ja s njom nisam izlerao, nijednog trenutka nisam ušao u vezu s njom. Devojka me mrtvog pijanog poljubila sama, na silu, ne mojom voljom, njenom voljom. Nije mi se svidelo, nije to to – rekao je Ša pevačici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply