Jovana: Ni me sramota

Misica smatra da nije mnogo pila alkohol na Farmi, iako joj je publika nekoliko puta postavljala isto pitanje, zašto toliko pije

jovana

 

Jovana Nikolić je drugi finalista koji je izbačen glasovima publike.

Ona je rekla da je srećna jer ide kući svojoj porodici i da jedva čeka da ih vidi. “Mi smo se dogovorili da budemo kod svojih dva-tri dana, a onda on dolazi kod mojih da zatraži moju ruku, a nakon toga idemo u Podgoricu kod njegovih”, rekla je Jovana.

Nikolićeva je rekla da misli da je publika voli, ali smatra da je dobro prošla i da je pokazala svoje vrline, a možda i mane.

Misica nije želela da daje odgovore o seksu. “Rekla sam sve Ognjenu šta sam imala. Ne demantujem ništa, niti potvrđujem.”

“Nisam primetila da toliko pijem, ali ako publika misli da ja toliko pijem, nije me sramota. U takvim neuslovima kao na Farmi, teško je ostati sam svoj. Mi smo svi živeli za taj petak”, rekla je Jovana na pitanje voditeljke zašto je toliko pila alkohol na imanju.

Odnos nje i Ša nije želela mnogo da komentariše.”Meni i Ša su se energije poklapale i ništa više od toga. Nije to čak ni bio flert.”, poricala je Jovana.

Ona je rekla da bi želela da Danijel osvoji prvo mesto i da on, osim nje, zaslužuje da pobedi.

Za Staniju nije imala reči hvale i objasnila je svoju rečenicu da je starleta “Laka ženska”.”Ja sam rekla da je Stanija legla u krevet posle dva dana, a nije poznavala Filipa. Veza je mene i Danijela se otpočetka razvijala.”, branila se Jovana, iako je zaboravila da je prvo pokušala sa reperom Ša.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply