Jovana nije trudna, ima cistu od 7cm

Manekenka je bila uverena da je zatrudnel na “Farmi”, ali se pokazalo ima cistu na jajniku

jovana-nikolic-1370987834-324203

 

Manekenka Jovana Nikolić nakon mnogih nagađanja, umesto trudnoće, otkrila je da ima zdravstveni problem koji može da je košta ostanka u Lisovićima!

Iako je isprva bila uverena da je zatrudnela na “Farmi”, nakon što je juče otišla u bolnicu, pokazalo se da ima cistu na jajniku veličine sedam centimetara!

Ne zna se da li se Nikolićeva vraća u rijaliti ili će morati hitno da se podvrgne lečenju.

Da se ipak pokazalo da je Jovana u drugom stanju, ne bi morala da brine o osudi porodice, jer je njena majka nedavno izjavila kako bi apsolutno ostala uz svoje dete.

Povodom Jovaninog zdravstvenog stanja oglasila se i manekenkina majka , koja je naglasila da je jovana u bolnici zbog ginekoloških problema i da ima cistu.

“Jovana se tokom noći požalila na bolove u stomaku, ginekološke prirode. S obzirom da je pod budnim okom zadruge – produkcije, oni su je odmah odveli na pregled u obližnju bolnicu, a potom uputili na kliniku.

Blagovremenom reakcijom produkcije i stručnim nadzorom profesionalnog osoblja, Jovani su urađene sve potrebne analize i pregledi, čiji rezultati su stigli. Kod Jovane je konstatovana cista na jajniku i ona je za sada pod kontrolom. Stručno osoblje prati njeno zdravstveno stanje i ona se oseća dobro.

Jovana u bolnici i dalje ima status farmera i jedini kontakti su sa doktorima i produkcijom, koji su izuzetno ljubazni i uz nju su 24 sata. Očekujemo da se uskoro vrati na Farmu.

Napominjemo da se ne radi o trudnoći a posebno ne o njenom nasilnom prekidu. Da se to desilo, kao majka troje dece, od toga dveju bliznakinja, nikada ne bih podržala moju decu u prekidu zdrave trudnoće. Taj čin smatram nemoralnim i nehumanim”, stajalo je u saopštenju Jovanine majke, Svetlane Nikolić.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply