Jovana: Staniju i Filipa necu zvati na svadbu

Lepa misica otkriva da će svadba sa Danijelom biti u oktobru, da je on ljubav njenog života, a njena porodica jedva čeka da ga upozna i ugosti niškim specijalitetima

Jovana-Nikolic-Stanija-Dobrojevic-Filip-Panajotovic

 

Lepa misica nakon izlaska sa “Farme” za Telegraf kaže da zaista voli Danijela, jer je on ljubav njenog života, te da će svadba biti u oktobru, ali da Stanija i Filip nisu dobrodošli, budući da su licemerni i neiskreni prijatelji. Jovana jedva čeka da Danijela ugosti u Nišu i predstevi mu specijalitete, a porodica je presrećna zbog njenog izbora.

Desila mi se prava, istinska ljubav, o kojoj sam sanjala. Danijel je čovek mog života. Ljubav je pokazao na “Farmi”, a u ovom realnom životu, to će sigurno biti sve lepše, bolje i bez tenzije kao i osećaja da vas stalno neko posmatra. Mi smo našu ljubav testirali na imanju gde su uslovi nemogući i teški za održavanje veze. Sebe sam iskreno dala toj vezi, a od nje dobijam maksimum. Venčanje će biti kruna naše ljubavi i ono će se desiti u oktobru, naravno termin ćemo definisati zajedno sa našim porodicama. Svi farmeri biće pozvani, sem neiskrenih i licemernih ljudi, a to su Stanija i Filip – kaže misica za Telegraf, i dodaje da je bilo teško održati vezu pod takvim uslovima na imanju.

 Na imanju sam bila napeta i mala sam ružne snove i košmare. Postala sam nervozna i apatična, bežala sam od svih, pa i od same sebe, da me ne vide u takvom stanju. Danijel je to primetio iako ja time nisam htela da ga opterećujem, pa je i kod njega stvaralo određenu dozu napetosti. To je trajalo nekoliko dana, dok mu nisam objasnila šta me muči i tu sam dobila njegovu podršku i maksimalno razumevanje.

Na pitanje da li je bilo čuvenog seksa pod jorganom o kojem priča javnost, Jovana je izbegla odgovor i temu skrenula na emocije, za koje tvrdi da su jake od početka veze. Nikolićeva tvrdi da Danijel ima mnogo šanse da pobedi, a o vezi Filipa i Stanije uopšte ne želi da razmišlja, budući da oni za nju ne postoje.

 Da bi čovek o nekome imao dobro ili loše mišljenje, mora da ima emocije pozitivne ili negativne. Ja za njih nemam nikakve emocije, tako da nemam nikakvo mišljenje. Oni za mene ne postoje – kaže mlada Jovana.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply