Jovanina majka: Jovana je imala seks da bi Danijelu skinula etiketu da je gej

Iako je cela nacija imala prilike da vidi prvi seks u rijaliti programu “Farma”, i to između pevača Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, majka poznate manekenke ne želi da poveruje u to da je njena ćerka imala intimne odnose pred kamerama, pa je zato svoju mezimicu pokušala da okarakteriše kao dobru prijateljicu Crnogorca.

457197-01

 

Naime, gospođa Svetlana je za “Alo!” prokomentarisala seks njene ćerke kao Jovaninu pomoć Danijelu da skine etiketu homoseksualca.
– Moram da naglasim da ja nisam gledala taj deo o kome vi pričate, ali isto tako moram da vas pitam da li se to dešavalo ispod jorgana? Jer ako jeste, ja mislim da su se njih dvoje dogovorili da simuliraju seks.

Jovana je sigurno htela da pomogne tom momku jer su ga svi napadali da je gej – rekla je Jovanina mama i odmah negirala svaku mogućnost da je njena ćerka zaista imala seksualne odnose sa Alibabićem, ali kada smo joj rekli da je i Alibabić potvrdio Staniji u razgovoru da je bio intiman sa Jovanom, majka poznate manekenke ni to nije želela da prihvati kao moguću opciju.

– Kažem vam oni su se sigurno dogovorili. Njemu odgovara da imaju seksualne odnose da bi skinuo etiketu homoseksualca. Jovana je verovatno odglumila, ona ima izuzetne glumačke sposobnosti – otkriva gospođa Svetlana, koju smo pitali da li će joj zameriti i zbog fingiranja seksa.
– Ništa ne zameram mojoj ćeri. I kada budem čula njenu priču, onda ću njoj reći šta milim. Ja moju ćeru podržavam u svemu što radi. A i ona ima 25 godina i sigurna sam da zna šta radi – smatra mama Nikolićeve, koja dodaje da će podržati ćerkinu vezu sa Danijelom ako Jovana to bude želela.
– Ja ću podržati njenu vezu sa njim ako ona bude bila sa njim kad izađe. Nisam sigurna koliko je sve to što se dešava među njima stvarnost, morate i vi razumeti da su to tamo specijalne okolnosti – izjavila je Svetlana, koja nam je prokomentarisala i Jovanin specijalni odnos sa Saškom Karan, koju je dan ranije mazila po grudima.
– Ne znam šta insinuirate, ali moja ćera Sašku zove “mama”. Jovana i ja smo jako vezane, ne znam da li ste videli, pre neki dan je plakala zbog mene, i nas dve se tako mazimo i grlimo, tako da je verovatno ležala sa Saškom jer joj je falila ta majčinska toplina – završila je razgovor za “Alo!” Jovanina mama.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply