Karađorđe se odriče ćerke!

Subotić je razočaran i po izlasku iz pritvora sklonio se kod prijatelja da ne bi napravio problem s Čabarkapom

karadorde-subotic-1374011698-340239

 

Svakog dana sve gore.
Srboljub Subotić, bivši dever Ljube Pantović, tvrdi da mu je njegov brat Karađorđe po izlasku iz Centralnog zatvora rekao da će se odreći svoje maloletne ćerke Aleksandre jer je zatrudnela s njegovim najgorim neprijateljem Aleksandrom Čabarkapom.

– Karađorđe se sklonio u Vinču kod prijatelja da ne bi sebi i porodici pravio probleme zbog Čabarkape. Juče je došao kući samo da uzme neke stvari, pošto ga je policija posavetovala da neke vreme ne bude u Kaluđerici. Smatra da ga je država prevarila i izdala zato što jedan policijski doušnik Čabarkapa radi grozne stvari. 

Čabarkapa se viđao s malom u kući i mogao je da podmetne bilo šta unutra od eksploziva do droge, pa onda da prijavi Karađorđa i da mu smesti zatvor. Karađorđe ne želi konflikt s njim – priča Srba.

On naglašava da je Karađorđe razočaran bivšom suprugom Ljubom Pantović.

– Ona je pokušala da dođe do njega, međutim on ne želi više da čuje za nju! Sramota je što ona i dalje nosi prezime Subotić! Više ne demantuje da je mala trudna. To dete neće biti član porodice Subotić, moj brat će se odreći Aleksandre, a država Srbija imaće još jedno siroče. To joj je saopštio u više navrata u pismima, ali pošto je nastavila lošim putem, do toga će sigurno doći.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply