Katarina Grujic ulazi na Farmu u Septembru

Iako je svojevremeno izjavljivala da nikada ne bi učestvovala u nekom rijaliti programu, Katarina Grujić je izgleda imala jak razlog da se predomisli, budući da će se pojaviti u Farmi 5!

Katarina Grujic Farma 5

 

Kako “Alo” saznaje, zvezda “Granda” će boraviti na imanju u Lisoviću, a nagađa se da će svojom atraktivnom pojavom pomrsiti konce mnogim muškim farmerima.

“Katarina je prihvatila da učestvuje u najpopularnijem rijalitiju kod nas zbog toga što želi da se narodu pokaže i u drugom svetlu. Ona je čvrsto odlučila da ostane u Lisoviću, dok je gledaoci ne izbace ili dok ne pobedi, jer očekuju da će biti dovoljno intrigantna za ovu vrstu rijalitija”, ispričao nam je dobro obavešten izvor, blizak pevačici.

Žučne svađe, pretnje, ogovaranja i golotinja su nešto što se od svakog rijaliti programa očekuje, a da li će mlada Grandovka pokazati to ili nešto sasvim suprotno, ostaje da se vidi. S obzirom na to da je Farma najgledaniji rijaliti šou ikada, biće ovo žestoka sezona, a i nagrada od 50.000 evra će sigurno biti dovoljna motivacija za surovu borbu do pobede.

Pevač Igor Starović, koji je široj javnosti poznat kao frontmen grupe “Divlji kesten”, ovog septembra obrešće se na imanju u Lisoviću. Iako ima odlične hitove poput “Kristina”, “Svrati ponekad” i “Nataša”, on se u poslednjih nekoliko godina nije pojavljivao u javnosti (izuzev u emisijama Lee Kiš), tako da će Farma 5 biti pun pogoda za njegov povratak na domaću scenu. 

Igor će zajedno sa Suzanom Manćić, Lepim Mićom i ostalim VIP seljacima pokazati kako se čisti štala, muze krava, hrane životinje i obrađuje zemlja, a koliko će u tome uspeti ostaje da se vidi.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply