Ko ce biti ucesnici Farme 5 koja pocinje u septembru: Suzana Mancic, Nada Topcagic, Milica Pavlovic, Relja Popovic

Biće uzbudljivo Voditeljka prihvatila da se na jesen useli na imanje u Lisoviću, s njom će živeti Relja Popović, a pregovara se s Milicom Pavlović i Nadom Topčagić

suzana-mancic-1373145556-335721

 

Sužava se spisak učesnika „Farme 5“.
Veliko suferfinale četvrte sezone rijaliti-šoua „Farma“ je večeras, a produkcija već uveliko radi na sledećem izdanju. 

Pregovori u toku

Već nedeljama se pravi spisak poznatih koji će se u septembru useliti na imanje u Lisoviću. S većinom onih koje produkcija želi da vidi u najgledanijem rijaliti-programu kod nas obavljen je razgovor, a s nekima je potpisan i ugovor. Jedna od onih koja je, kako tvrdi naš izvor, prihvatila učešće je Suzana Mančić. Motike će se najverovatnije latiti i Relja Popović iz Elitnih odreda, a ako se ostvari želja produkcije, u seoskim poslovima će im se pridružiti i Kaja, zvezda„Granda“ Milica Pavlović, voditeljka Svetlana Koprivica, poznatija kao Mis Svetlana, kao i Nada Topčagić.

Dolaze i bivši farmeri

– Na imanje će se useliti i neki farmeri iz prethodnih sezona, a gledaoce bi mogla da iznenadi Zorica Brunclik. Produkcija razmišlja i o ubacivanju na Farmu manekenke Mine Milenković, koja je nedavno dospela na sve naslovne strane kad je izmislila da je kidnapovana i silovana, ali to je zasad samo ideja – kaže naš sagovornik.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ko ce biti ucesnici Farme 5 koja pocinje u septembru: Suzana Mancic, Nada Topcagic, Milica Pavlovic, Relja Popovic”

  1. Marija says:

    REELJA DA UDJE :3

Leave a Reply