Kralja pretukli i skinuli golog zbog Farme

Nepoznati mladići su mu preprečili put, on je bio prinuđen da zaustavi svoj automobil. Napali su ga, skinuli i oduzeli mu automobil. Skinuli su ga do gole kože, i ostavili golog na sred puta, piše u saopštenju PR službe

dejan-stankovic-kralj-facebook-1373466013-337511

 

Voditelj Dejan Kralj navodno je pretučen vraćajući se iznenada iz emisije u kojoj je pričao o seksa na “Farmi”. On se naime prilikom gostovanja u emisiji “Vanredno izbacivanje” prisetio svog učesća u rijalitiju i priznao kako je imao seks iza sena. Isto tako je opleo po pevačicama i rekao da su navikle da dva do tri puta dnevno imaju seks i sada tamo kriziraju bez njega.

On je navodno nakon završene emisije krenuo svojim automobilom, kada je primetio da ga neko prati. Kako navode iz  njegove PR službe, automobil je bio “prilepljen” uz njegov, pa nije mogao da pobegne.

“Nepoznati mladići su mu preprečili put, on je bio prinuđen da zaustavi svoj automobil. Napali su ga, skinuli i oduzeli mu automobil. Skinuli su ga do gole kože, i ostavili golog na sred puta. On je dugo stopirao, nakon čega ga je primio jedan čovek i odvezao kući. Dan posle toga proveo je kod psihijatra”, piše u saopštenju.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply