Ljuba: Da li mi je cerka trudna je moja licna stvar i ne treba nikoga da interesuje

Pantovićeva nije demantovala da joj je maloletno dete u drugom stanju, ali će zato tužiti medije zbog tekstova o prevarama u njenoj porodici

ljuba-pantovic-1373921470-339713

 

Ostala je nedorečena.
Ljuba Pantović napokon se oglasila povodom skandala koji je prouzrokovao njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa upustivši se u vezu sa njenom maloletnom ćerkom. Na konferenciji za novinare skrenula je pažnju na to da njihovi lični problemi ne treba nikog da interesuju. U prisustvu advokata, najavila i tužbe protiv svih koji su učestvovali u, kako kaže, dvomesečnoj medijskoj hajci na njenu porodicu.

– Odgovorno tvrdim da se moja ćerka ne drogira i ne pije, niti je to činila, a njena potencijalna trudnoća isključivo je njena privatna stvar i stvar naše porodice, te time novinari, po zakonu i profesionalnim etičkim normama, ne smeju da se bave. Zato ovde više neće biti reči o tome – istakla je Pantovićeva.

Bivša farmerka negira da je dve ćerke ostavila bez staranja kad je otišla u rijaliti.

– Laž i kleveta je da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja deca imaju tri kuće, kuću mog oca, u kojoj živim, i kuću moje majke, obe u centru Beograda, te kuću njihovog oca, mog bivšeg muža, u Kaluđerici, a moji roditelji brinu o njima kad je to potrebno i kad sam ja tu. Pre ulaska na Farmu ostavila sam svom ocu štednu knjižicu sa dovoljno novca – naglasila je Ljuba.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply