Ljuba Pantović nervozu leči nikotinom!

Pantovićka palila cigarete jednu za drugom u jednom klubu na Adi Ciganliji

ljuba-pantovic-cigarete-1374442438-342499

 

Nervoza mi izlazi na uši, cigareta lek je za smirenje…
Reklo bi se da su ovi stihovi iz pesme Cece Ražnatović „Zabranjeno pušenje“ ovih dana omiljeni Ljubi Pantović. Bodi-bilderka uživa u cigaretama toliko da ih ne ispušta iz ruke. Na „Farmi“ je pušila, ali ne toliko kao sada. Da pali jednu za drugom, uverili su se svi koji su u petak veče posetili klub „Koketa“ na Adi Ciganliji. Bila je tamo i Ljuba s prijateljem Mikijem Mećavom. Ona je bila odlično raspoložena, ali bi se reklo da nervozu zbog svega što ju je snašlo usled porodičnog skandala izgleda leči nikotinom. Jer, kako drugačije objasniti to što pali cigaretu za cigaretom.
– Ljuba i Miki su se odlično provodili, a ona je uprkos svim porodičnim problemima delovala opušteno – rekao je naš izvor koji se zatekao u klubu.

Osim cigareta, Ljuba iz ruke nije ispuštala ni mobilni telefon. Cele večeri je kucala poruke.
– Izgleda da su poruke koje je dobijala bile lepe, jer se smejala dok ih je čitala. Mora da se dopisivala s novim-starim dečkom Slobodanom – kaže na kraju naš izvor.

Iako su neki muškarci pokušali da joj priđu, ona nikog nije primećivala. Prepustila se odličnoj atmosferi, zabavljala se s Mikijem, a provod u „Koketi“ trajao je do jutra.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply